Tió de Nadal

Venda de tions d'alzina surera

Tió de Nadal Hi ha 10 productes.

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
 • 5,50 € Disponible durant tot l'any

   2cm de diàmetre i 5cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta.Certificat de naixement. El més petit de tots, sempre es vol amagar, és espavilat com un gínjol. No menja ni caga. Ideal per jugar amb altres ninots. *Descompte per quantitat.

  5,50 €
  Disponible durant tot l'any
 • 5,50 € Disponible durant tot l'any

   4cm de diàmetre i 8cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Certificat de naixement. Simpàtic i bon company de joc. No menja ni caga. *Descompte per quantitat

  5,50 €
  Disponible durant tot l'any
 • 6,00 € Disponible durant tot l'any

   6cm de diàmetre i 15cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Certificat de naixement. Alegre i divertit, li agradaria cagar com els seus germans grans però la seva mida li ho impedeix, encara que... mai se sap.

  6,00 €
  Disponible durant tot l'any
 • 18,00 € Disponible durant tot l'any

  11cm de diàmetre i 28cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta.Certificat de naixement. El mitjà de tots els germans tions, es sap maco, per això és presumidet i coquetó. No menja ni caga, però a ell això no l'importa si a la gent li agrada la seva fila. *Descompte per quantitat.

  18,00 €
  Disponible durant tot l'any
 • 22,00 € Disponible durant tot l'any

  13cm de diàmetre i 35cm de llarg (mides aproximades). Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta.Amb certificat de naixement. Menja i caga. Es molt llaminer i molt generós.

  22,00 €
  Disponible durant tot l'any
 • 25,00 € Disponible durant tot l'any

  15cm de diàmetre i 38cm de llarg (mides aproximades). Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta.Amb certificat de naixement. Menja i caga. Es molt llaminer i molt generós.

  25,00 €
  Disponible durant tot l'any
 • 36,00 € Disponible durant tot l'any

  18cm de diàmetre i 42cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Certificat de naixement. Menja molt i caga molt. També és cert que necessita mà dura perquè compleixi els vostres desitjos. Es fa pregar però no us decepcionarà.

  36,00 €
  Disponible durant tot l'any
 • 48,00 € Exhaurit

  22cm de diàmetre i 48cm de llarg (mides aproximades). Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Certifiat de naixement El rei dels tions, el seu gran cor reclama grans atencions i carantoines dels petits de la casa, així com que siguin aquests qui els hi porti el menjar i beure a diari. 

  48,00 €
  Afegir al carret Més
  Exhaurit
 • 60,00 € Exhaurit

  30cm de diàmetre i 60cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Amb certificat de naixement. Tió extra gran. Només per encàrrec. Poseu-vos en contacte amb nosaltres via mail o telèfon per concretar la mida i el transport.La mida i el preu són orientatius.

  60,00 €
  Afegir al carret Més
  Exhaurit
 • 12,00 € Disponible durant tot l'any

  9cm de diàmetre i 24cm de llarg (mides aproximades).Tió d'alzina surera amb dues potes, ulls mòbils, barretina i manteta. Certificat de naixement. Li agrada jugar amb els nens, que el cuidin i el mimin. Amb paciència i molt amor pot cagar petits regals.

  12,00 €
  Disponible durant tot l'any
Mostrant 1 - 10 de 10 elements