DisfressesVestuari Tradicional

Per carnaval tot si val! Idees de disfresses de l’Annita

Per 3 Febrer, 2020 Juliol 23rd, 2021 No hi ha comentaris

La propera gran festa que tenim a la vista és el Carnaval! Siii, ja sé que falten uns dies però cada any ens enganxa de pressa i corrents! He pensat de fer aquest article al meu bloc donant-vos idees de com fer servir els productes de l’Annita Rodonita per disfressar-vos aquest carnaval! Això sí, només són idees i segur que vosaltres en teniu de molt millors!

He pensat que aquest any potser estaria bé ser creatius i en lloc de comprar la disfressa feta, què us sembla si reciclem i reutilitzem? Crear la disfressa pròpia és molt divertit, potser en tens una idea i no saps per on començar, però quan t’hi poses i la creativitat es dispara és una sensació genial, no us ha passat mai? Ja ho deia en Picasso, la inspiració t’ha d’enxampar treballant!

Caputxeta Vermella

Bé, doncs les idees que us vull donar són per fer-vos la disfressa recuperant peces que ja teniu o que podeu trobar a la web, com una barretina, una boina, una faixa, una faldilla, un davantal, una capa… a partir d’aquí imaginació al poder! Et pots inspirar en un personatge d’un conte, com el Patufet, la Caputxeta Vermella, la rateta que escombrava l’escaleta… o d’altres com un llenyataire, un pastor/a, un castanyer/a amb la cara emmascarada, o un dimoni, diable o diablessa… A partir d’aquí i amb algun accessori com un cistell, un bastó, una escombra, una forca o d’altres que haureu de construir vosaltres com la moneda gegant del Patufet i un bon maquillatge estareu feliços d’haver-vos fet la vostra pròpia disfressa.

Si és així, us convidem a compartir a la zona de comentaris de l’article com aprofiteu els productes de l’Annita per a disfressar-vos! ?

Comencem amb les idees!

La primera idea amb la Boina Negre!  És un accessori de la roba de modernista inspirat en la classe treballadora d’aquella època. Us podríeu disfressar d’època modernista però també podeu gaudir de totes les possibilitats que ofereix una boina negra. Per exemple, es pot fer servir si us voleu disfressar de mims o en voleu disfressar als vostres fills.

Un altre article que ens pot donar molt de joc és la Capa de Diable. És un dels productes més nous que tenim a la botiga i encara que està pensada pels correfocs i els espectacles de foc, és tan versàtil que ens permet, sense problemes, fer-la servir per rematar la disfressa de diable. Us podeu vestir de color vermell o negre, una bona cara maquillada i la capa de l’Annita acabarà de fer la resta per semblar un diable dels que fa por!

Encara que haig de confessar que els complements que em fan més il·lusió són la Samarra, Sarró i Escalfadors. Ja us vaig comentar a l’article de la disfressa de pastoret com m’agradava la representació de Nadal però el cert és que sempre que podia em posava el Sarró! Clarament és la millor disfressa per aquesta època de l’any perquè així ens assegurem que cap dels petits de la casa passa fred. També és ideal perquè pots posar el que vulguis de roba i només amb aquests tres accessoris ja hem fet el fet!

I sense sortir del món dels pastors i pastores, hi ha un altre accessori, la caputxa de pastora que pot ser ideal per a fer una disfressa de Caputxeta Vermella. Si teniu la roba de la Castanyada la podeu combinar perfectament amb aquesta caputxa i ja teniu la disfressa de caputxeta vermella!

Això sí, si sou d’aquells que us encanta la tradició i qualsevol ocasió és bona per vestir-vos de Pubilla o d’Hereu, teniu la ret i les mitenes per a les noies i l’armilla negra i la faixa per al nen. O encara millor, feu una Moneda gegant de cartró i automàticament, la roba d’Hereu passa a ser la disfressa de Patufet!

En definitiva, el que us vull dir és que els articles de l’Annita Rodonita estan pensats per algunes coses concretes però de ben segur que si doneu una ullada, trobeu l’accessori que busqueu per a donar el “toc ideal” a les disfresses d’aquest carnaval! Espero haver-vos ajudat!

Deixar un comentari