Sant Jordi

Que ningú ens robi el Sant Jordi!

Queden 10 dies per Sant Jordi. 10 Dies! La majoria de nosaltres vivim en una mena de “dia de la marmota”. Avui és dilluns de Pasqua i divendres vaig estar fent com si res, això sí, hem fet una mona!

Tot plegat és de bojos. Però sabeu que? No em dóna la gana! De Sant Jordi no me’n vull pas oblidar i d’això vull parlar avui. Idees i coses a fer per a celebrar un Sant Jordi que serà inoblidable. Vull que a més de ser inoblidable sigui especial per a tothom!

Titelles de Sant Jordi

Potser no podrem veure les representacions que fan a les escoles però aquest any, la podreu fer a casa vostra de mil maneres diferents. Podeu ser-ne els protagonistes o bé fer servir les meves titelles de Sant Jordi per fer la representació amb els nens. També podeu fer-vos les vostres titelles així que no hi ha excusa, la representació de Sant Jordi des de casa vostra ha de ser una cita ineludible el dia 23 d’Abril!

Roses als balcons

Fa dies que estic llegint a les Xarxes la iniciativa de dibuixar una rosa i penjar-la al balcó al dia de Sant Jordi. Em sembla una iniciativa fantàstica i em vull sumar a la difusió d’aquesta. Un dibuix d’una rosa al Balcó feta pels nens i nenes de les llars serà una forma d’omplir els carrers de roses i de color vermell!

Joguina de fusta de Sant Jordi

És una de les joguines de fusta fetes per mi i que m’encanta veure quan petits i no tan petits hi juguen! I com no, penso que ara és la millor època per treure-les i començar a jugar-hi! Tot va ser culpa d’en Torres-García! Si no coneixeu les joguines d’aquest artista, us recomano fermament que ho feu ara mateix. Us deixo un vídeo d’aquest artista que segur que us encantarà-

Jo el vaig conèixer a una exposició seva al Museu Picasso l’any 2004, em va al·lucinar tant, que aquell mateix Sant Jordi vaig treure la meva primera joguina de fusta totalment inspirada en les joguines que havia vist en el museu. La teniu? Us agrada jugar-hi? Me’n queden molt poques però encara en tinc en estoc, si en voleu una la podeu comprar la meva botiga online 

Això sí, una de les coses que més greu em sap és no poder muntar la parada, són molts i molts anys preparant aquesta parada, les titelles, les roses de feltre o les joguines de Sant Jordi. M’agrada perquè aquest dia sempre s’acosta gent que fa temps que no veig a saludar-me i nois, sóc una persona de costums jo! Així que… he decidit muntar la meva parada igualment! ?

Ja em direu que us sembla!

Deixar un comentari