Vestuari Tradicional

Bijuteria per a Pubilla

Segur  que la majoria de vosaltres heu sentit a parlar dels Hereus i les Pubilles pel seu origen històric i segurament, també, coneixeu els certàmens que es celebren arreu de Catalunya! M’agrada aportar el meu granet de sorra amb les peces de roba i els complements per a Hereus i Pubilles que faig artesanalment des del Montseny.

Una curiositat… quan fa més de 5 anys vaig començar a fer els vestits de pubilla, la talla més petita que confeccionava era per 5-6 anys, però sovint em demanaven talles més petites, com sempre, jo vaig fer cas als meus clients i actualment la talla 2 la venc tant o més que les altres, mai ho hagués dit, però hi ha una afició especial a vestir d’hereu i pubilla als més petits de la casa. 

De mica en mica he anat incorporant al catàleg nous estampats, nous teixits, nous models… l’any passat vaig incorporar les espardenyes i aquest any no me n’he pogut estar… una mica per casualitat vaig trobar un proveïdor de bijuteria, em vaig enamorar d’algunes de les peces i les he modificat perquè s’adaptin millor al vestuari de pubilla. La veritat és que estic contenta del resultat J i com que és bijuteria el preu també és molt assequible.

Ja us en vaig fer un tast, fa uns dies al meu Instagram i Facebook i a l’article d’avui en torno a parlar!

Mireu, a veure què us sembla el resultat! El primer conjunt que us vull ensenyar és el de les arracades i el collaret per pubilla amb tons verds. El collaret està fet amb cinta de vellut. Té un estil vintage total. M’agrada la combinació del daurat envellit amb el to verdós de les pedres, penso que li donen un toc d’elegància molt adient.

Un altre dels conjunts que em sembla d’allò més bonic, però amb un estil totalment diferent és el de Tons vermell. És un conjunt d’arracades, collaret i agulla de pit, de línies senzilles i amb el color vermell intens de les pedres fa molt goig.

I bé, podria seguir parlant de cada una de les peces que tinc a la botiga online però us convido que hi feu un cop d’ull, segur que trobareu alguna peça o element de la roba per a Pubilla que us agradarà.

Per cert, al meu Instagram, als destacats, podreu veure un vídeo del procés de confecció de la manteleta, totalment artesanal J

Deixar un comentari