NOVEMBRE i DESEMBRE

En aquesta època faig diferents fires de Nadal on, a part dels productes de temporada que teniu a la web, també tinc cosetes xulíssimes per guarnir la casa. Hi trobareu tions de Nadal, bastons i mantetes per fer cagar el tió, vestuari de pastor i pastora, mantes per tapar el peu de l'arbre i moltes cosetes de decoració i regalets molt originals catalans i de qualitat.


Fira de Nadal de la Sagrada Família

Lloc: Plaça de la Sagrada Família, Barcelona. Durada: del 27 Novembre al 23 Desembre. Horari: de 10 a 21h ininterrompudament.

La fira es fa a la Plaça de la Sagrada Família, just davant de l'espectacular monument. Hi trobareu paradetes de tot tipus: pessebres, verd, alimentació i regal. Si hi aneu amb nens podran córrer i jugar en el parc de la plaça i gaudir de les activitats que oferim des de la organització de la fira. Us encantarà! 

Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal de Mataró

Lloc: Plaça de Santa Anna de Mataró. Durada: del 27 de Novembre al 23 de Desembre. Horari: de 10 a 13.30 i de 16.30 a 21h.

Fira de l'Avet d'Espinelves

Lloc: Carrer Campaner, 16 a Espinelves. Durada: del 4 de Desembre al 13 de Desembre. Horari: laborables de 10 a 17h, dissabtes, ponts i festius de 10 a 19,30h.

És una de les fires imprescindibles per moltes famílies. Hi fa molt fred però normalment el solet del migdia fa que molts dels turistes es comencin a treure l'abric. La parada de l'Annita la trobareu al primer carrer del poble, al costat del cisteller i l'espardenyer.

Aquí tenim prou espai per poder posar tot el ramat de tions a terra amb el pastoret que els pastura. Als nens (i als grans) els encanta veure tants tions junts, tots iguals però diferents alhora. No paren de fer-se fotos. Però quan veuen el seu tió ho tenen clar, és igual que sigui massa petit, massa gran, amb la barretina torta... quan un s'enamora d'un tió sap que és el seu tió.

Fira Nadal Mataró

Fira Nadal Sagrada Família

Fira Avet Espinelves

Si vols que et porti alguna cosa de la web a qualsevol fira només m'ho has de dir per tf, whatsApp o mail, 686901316, info@annitarodonita.cat.

ABRIL - Diada de Sant Jordi

El 23 d'abril tenim paradeta d'articles de Sant Jordi a Mataró. Vols que et porti una coseta en concret? Avisa'm i et porto el que tu vulguis de tota la web.

OCTUBRE

Paradeta al mercat de Blanes (Dilluns), Lloret de Mar (Dimarts), Poblenou de Pineda (Dimecres), Mataró - Plaça de Cuba (Dijous), Arenys de Mar - davant mercat Municipal (Dissabte), Tordera - Pl de l'església (Diumenge). De 9 a 13h.

Cada any, a partir del 15 Octubre portem els vestits de castanyer/a i les sabates que fan cloc-cloc!

NOVEMBRE - Fira se Sant Martí de Sant Celoni

El 14 i 15 de Novembre. Hi porto vestuari tradicional, tions i personalitzaré peces de roba en directe.

Menu

Compte

Buscador