NOVEMBRE i DESEMBRE

Tens 4 parades de Nadal precioses de l'Annita a Barcelona (Sagrada Família!), Mataró, Granollers i Espinelves. Hi trobareu tions de Nadal, bastons i mantetes per fer cagar el tió, vestuari de pastor i pastora, mantes per tapar el peu de l'arbre i moltes cosetes de decoració i regalets molt originals catalans i de qualitat.


Fira de Nadal de la Sagrada Família - Barcelona. Cantonada Provença-Sardenya (28 Novembre a 23 Desembre de 2020). De 10 a 21h.

La fira es fa a la Plaça de la Sagrada Família, just davant de l'espectacular monument. Hi trobareu paradetes de tot tipus: pessebres, verd, alimentació i regal. Si hi aneu amb nens podran córrer i jugar en el parc de la plaça i gaudir de les activitats que oferim des de la organització de la fira. Us encantarà! 

Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal de Mataró. Plaça de Santa Anna (28 Novembre a 23 Desembre de 2020). De 10 a 13,30 i de 16,30 a 21h.

Fira de Nadal de Granollers. Plaça de la Porxada del 28 Novembre al 24 Desembre de 2020 i l'horari és de 10 a 13,30 i de 16,30 a 20,30h.

Fira de l'Avet d'Espinelves. 2020 ANUL·LADA Carrer Campaner, 16 (5 al 13 de Desembre). De 10 a 17h i festius de 10 a 19,30h

És una de les fires imprescindibles per moltes famílies. Hi fa molt fred però normalment el solet del migdia fa que molts dels turistes es comencin a treure l'abric. La parada de l'Annita la trobareu al primer carrer del poble, al costat del cisteller i el cullerer.

Aquí tenim prou espai per poder posar tot el ramat de tions a terra amb el pastoret que els pastura. Als nens (i als grans) els encanta veure tants tions junts, tots iguals però diferents alhora. No paren de fer-se fotos. Però quan veuen el seu tió ho tenen clar, és igual que sigui massa petit, massa gran, amb la barretina torta... quan un s'enamora d'un tió sap que és el seu tió.

Fira Nadal Mataró

Fira Nadal Sagrada Família

Fira Avet Espinelves

Fira nadal Granollers

Si vols que et porti alguna cosa de la web a qualsevol fira només m'ho has de dir per tf, whatsApp o mail, 686901316, info@annitarodonita.cat.

ABRIL - Diada de Sant Jordi

El 23 d'abril tenim paradeta d'articles de Sant Jordi a Mataró i Barcelona. Vols que et porti una coseta en concret? Avisa'm i et porto el que tu vulguis de tota la web.

OCTUBRE

Paradeta al mercat de Blanes (Dilluns), Lloret de Mar (Dimarts), Poblenou de Pineda (Dimecres), Pineda de Mar (Divendres), Arenys de Mar (Dissabte), Tordera (Diumenge). De 9 a 13h.

Durant el mes d'Octubre portem els vestits de castanyer/a i les sabates que fan cloc-cloc!

NOVEMBRE

Fira artesana de Sant Martí - Sant Celoni (Pl. de la Vila) - 14 i 15 de Novembre

Hi portaré vestuari tradicional, tions i personalitzaré peces de roba en directe.

Menu

Buscador

Clica per veure més productes.
No s'han trobat productes