Cançoner català-Partitures l'arc de Sant Martí

22,00 € (amb impostos)

Amb aquest cançoner infantil podràs tocar les cançons populars catalanes més conegudes. No saps llegir partitures? No et preocupis, un sistema de colors t'ajudarà a tu i als més petits a aprendre a tocar, és molt fàcil i a més molt divertit!. Ara podràs cantar-les acompanyades  pel teu instrument preferit.

En estoc, ho rebràs en 24/48h
Referència:
Descripció

L'autor del cançoner infantil és en Joan Capafons, ell és el que ha transcrit les cançons infantils amb el sistema de colors i el que ha creat des de zero tot el llibre. I sí, l'Annita Rodonita ha col·laborat amb la creació d'aquest projecte tan maco, per això el trobeu a la meva web.

Anem a la fitxa tècnica:

Llibre de tapa dura de 30x22cm. Enquadernat amb wire-o per facilitar el maneig.

Autor: Joan Capafons. Il·lustracions: Júlia Olivella. Editorial: ReFaSolRe

Hi trobareu 20 cançons populars catalanes: Sol solet, La lluna la bruna, Cargol treu banya, El gegant del pi, Arri arri, tatanet, Quan el pare no te pa, En Jan petit, El noi de la mare, Olles olles, L'esquirol, Les campanes de Salom, La gallina ponicana, Plou i fa sol, Pedra, pedreta, Per Tots Sants, Hola, digues com estàs, Escarbat bum-bum, Tres, sis, nou, Quan tres oques van al camp, A Betlem m'en vull anar.

Primer us expliquen com utilitzar el llibre, després hi ha totes les cançons. A cada pàgina hi ha una cançó, amb la seva lletra completa, les notes amb la partitura clàssica i les notes  amb el sistema de colors. I finalment hi ha dues pàgines plenes de gomets per costumitzar tots els instruments que tens a casa.

És un llibre genial, segur que us agrada!

Us sembla poc!? Bé, doncs comprant el llibre podreu descarregar totes les cançons per internet, tant en la versió instrumental com cantades!

Detalls del producte
Comentaris de clients

Clica aquí per escriure una valoració

Productes relacionats

Menu

Compte

Buscador

Clica per veure més productes.
No s'han trobat productes